KOPIREX

DIGITÁLIS NYOMDA

Referenciáink

Kígyóscsili

Bánfi Krisztián a Kígyóscsili alapítója 2013 óta foglalkozik chili termesztéssel és szószok készítésével. Egy vásárlás során ismertük meg Krisztiánt, aki mára már 35 különböző terméket készít és forgalmaz.

„Induló vállalkozásként teljesen új volt számomra egy márka egyedi arculatának kialakítása, amelyben rengeteget segített a Kopirex. A grafikai tervezéstől a gyártásig mindenben számíthattam rájuk. A személyes és közvetlen kapcsolattartásuknak köszönhetően pedig egy baráti viszony alakult ki az évek alatt.”

Herbaland

A projekt célja a szlovák-magyar határtérség gyógynövényes piacának feltérképezése.
Cégünk részt vett a projekt teljes arculatának kialakításában, a logótervezéstől a promóciós és prezentációs anyagok elkészítésén át egészen a website arculatának megtervezéséig.

NaturMed Vital

A NaturMed Vital Kft. az Első Digitális Fogtechnikai Kft. egyedüli hazai partnere, a Dél-Alföld legmodernebb digitális fogtechnikai laborja.
A cégarculat kialakítása a logótervezéstől indult. Az általa megálmodott irány mentén később számos nyomtatványt, promóciós anyagot készítettünk.

Mexicali Burrito Bár

2019-ben indult fesztiválkörútjára a Vágréti házaspár vezette Mexicali Burritruck, amellyel Békés megyét is meghódították. Mától pedig Gyula belvárosában is találkozhattok velük a Mexicali Burrito Bár-ban.

„Az új üzletünk kirakat dekorációja, valamint számos információs és dekorációs elem készült a Kopirex-nél. Rugalmasak, gyorsak, és minden ötletünkre találtak megoldást. A kezdetektől fogva megvolt a közös pont, hiszen nekik is kiemelten fontos a minőség.”

Vár-Játék

Nagy-Wolf Tünde a VÁR-JÁTÉK ügyvezetője, de emellett évek óta foglalkozik rendezvényszervezéssel is. Legutóbb egyedi ajándékokról és játékokról ötleteltünk, amelyek elkészítése számunkra is egy új és izgalmas feladat.

„Rendezvényszervezőként fontos számomra, hogy minden tökéletes legyen a nagy napon. Már több mint hat éve a Kopirex készíti az esküvői meghívókat, ültetőkártyákat és papír dekorációs elemeket. Egy szuper lendületes csapat, akik mindig nyitottak az új ötletekre és figyelnek a legapróbb részletekre is.”

Marcos étterem

CarSpa

LipOil